mature your business.

Stem uw aanbod af op de grootste en meest kapitaalkrachtige doelgroep.

make it easy.

De mature (vijftigplus) consument brengt een groot deel van zijn customer journey op het internet door. Ze zijn op zoek naar producten of diensten die bijdragen aan hun levensvisie. Maak het ze gemakkelijk. Uw service wordt gewaardeerd en creëert loyaliteit. Zorg wel dat je waarmaakt wat wordt beloofd. Deze ruim volwassen consument heeft een enorme dosis ervaring in het aanschaffen van goederen en diensten en zij hebben zich een eigen kijk gevormd over hoe zij deze herfst hun leven willen inrichten en waarmee. Bedrijven en organisaties zullen zich ervan bewust moeten zijn dat het consumeren op zich geen doel, maar een middel is om de kwaliteit van leven te verbeteren.

values.

Door de overload aan keuze en de transparantie van de markt is het onderscheidend vermogen van een brand een absolute must. Creëer een innovatieve “brand story”  met de juiste waardepropositie. Eén met voldoende maatschappelijke waarden en waarbij de kwaliteit van leven wordt verbeterd. Houd ook hier terdege rekening met de ervaring van de mature consument: Ze hebben al heel wat merken en beloften voorbij zien komen en prikken moeiteloos door onzin heen. Maar weet je ze écht te raken, dan wordt het verhaal versterkt door hun intensieve deelname op social media of binnen hun eigen netwerk.

The moment is now!

Ouder worden betekent: De resterende tijd optimaal benutten. Met familie, vrienden, samen en als het moet alleen. Nieuwe dingen doen, plaatsen ontdekken, maar zeker niet stil blijven staan. Comfort, gemak en ontdekken: eruit halen wat erin zit. Dit biedt kansen voor uiteenlopende branches, en niet alleen de voor de hand liggende, probleemoplossende branches zoals hulpmiddelen of zorg. Er liggen ook mogelijkheden op het gebied van Automotive, Travel, Sport, Welness, Kunst en cultuur, Onderwijs, Vastgoed, Huisinrichting, Electronica etc.

Mature your business.

Meer weten over deze kansen? Neem vrijblijvend contact op.

At course.

Senior Marketing Professional with human touch. Specialist in Mature en Zorg Marketing.

Contact.

linda@atcourse.nl
06-51182495
KvK inschrijving Breda 50922327