projects.

Career and major projects.

positionering & Website

Voor Overstag ICT definieerde ik een concrete propositie als aanbieder van TeleQ.  TeleQ is een telefoonmanagement systeem dat ook tijdens tijdens piekuren een optimale bereikbaarheid garandeert, ondermeer voor zorginstellingen.  

CAMPAGNEMANAGEMENT a.i.

Bij EDM faciliteerde ik voor het Ouderenfonds een volledige campagne gericht op het sturen van kaarten naar eenzame ouderen. Van het ontwikkelen van de website, SMS activatie, social media content, optimalisatie tot fulfilment.  

INTERNATIONAAL PRODUCTMANAGEMENT & communicatie a.i.

Ontwerp en implementatie internationale verpakkingslijn. Projectmanagement strategisch partner Salomon FoodWorld (Duitsland). Ontwikkeling Websites Le Duc Fine food (exportmerk) en DUCA (Benelux)   

international product management a.i.

Als Senior Product Manager en projectleider NPD pipeline en productontwikkeling succesvol voortgezet. Projectmanagement met Duitse en Franse dochterbedrijven.

Marketing management

Definitie en uitwerking positionering van bekende Rotterdamse spataderkliniek met ambities op andere terreinen.

MARKETING SPECIALIST

Ontwikkeling van “all inclusive” verblijf en zorgalternatief voor verzorgingshuis: “Zorgeloos Wonen”. Inmiddels succesvol geimplementeerd omdat het voldeed als een betaalbare optie.

MARKETING MANAGEMENT

Van “onbegrijpelijk lekker” naar “The Happy World of Haribo”. In ruim 15 jaar ben ik o.m. verantwoordelijk geweest voor de transformatie van een commercial met een bekende artiest naar een waardevol en gewaardeerd snoepmerk met een posititionering waar je vrolijk van wordt.

ACCOUNT MANAGEMENT

Account Management Superunie leden. Focus op distributie en activiteiten, destijds o.a. als sponsor van KNVB.

TRADE MARKETING

Als trade marketeer Petfood (Quaker Oats merken o.a. Felix, Bonzo) koppelde ik interne aan externe data zoals AC Nielsen voor meer inzicht en slagvaardigheid.

At course.

Senior Marketing Professional with human touch. Specialist in Mature en Zorg Marketing.

Contact.

linda@atcourse.nl
06-51182495
KvK inschrijving Breda 50922327