Projects & Experience

marketing management

 Strategiebepaling, het vernieuwen van de verpakkingslijn en de  briefing voor een nieuwe website zijn onder meer de taken die ik hier heb uitgevoerd. Tevens tijdelijk (gedeelde) bedrijfsleiding gevoerd.

Website

Voor Overstag ICT, aanbieder van TeleQ bereikbaarheid-managementsysteem, website content, briefing en productbegeleiding verzorgd.

campagne management

Voor de klant Ouderenfonds faciliteerde ik een volledige campagne: Promotie mechanisme, website en social content, SMS activatie, campagne optimalisatie en fulfilment.

international product management

Ontwerp en implementatie internationale verpakkingslijn. Projectmanagement strategisch partner Salomon FoodWorld (Duitsland). Ontwikkeling Websites Le Duc Fine food (exportmerk) en DUCA (Benelux)

nima-b coach

Het begeleiden en coachen van een groep afstudeerscriptanten NIMA-B. 

senior product management

Als tijdelijke vervanging NPD pipeline en productontwikkeling succesvol voortgezet. Projectmanagement met Duitse en Franse dochterbedrijven.

marketing management

Definitie en uitwerking positionering van bekende Rotterdamse spataderkliniek met ambities op andere terreinen.

marketing specialist

Ontwikkeling van “all inclusive” verblijf en zorgalternatief voor verzorgingshuis: “Zorgeloos Wonen”. Inmiddels succesvol geimplementeerd omdat het voldeed als een betaalbare optie.

marketing management

Van “onbegrijpelijk lekker” naar “The Happy World of Haribo”. In ruim 15 jaar ben ik o.m. verantwoordelijk geweest voor de transformatie van een commercial met een bekende artiest naar een waardevol en gewaardeerd snoepmerk met een posititionering waar je vrolijk van wordt.

blijf op de hoogte

Nieuwsbrief: 1 x per kwartaal het laatste nieuws en wetenswaardigheden.